Restorani menüü

Eelroog ja salat

40-kraadine forell Pähkla talust

Põletatud lillkapsas, mädarõigas, kirsstomat, vadakukaste

11 €

Õrnsuitsu Eestimaa veise tartar

Forellimari, munakollase confit, käsitöö näkileib ja kapparimajonees

11 €

Peedi carpaccio ja Nopri Talu praejuust

Kirsstomat ja rukolapesto

9 €

Kergem pearoog

Veisesaba puljong

Värvilised aedviljad ja seened

9 €

Värske käsitööpasta

Hiidkrevetisaba, sinimerekarp, suhkruhernes, rukolapesto ja parmesan

11 €

Sinimerekarbid

Värske tšilli, veini-sinihallitusjuustu kaste

12 €

Pearoog

Risoto

Seened ja aedviljad

12 €

Võis praetud angersäga

Värske kartul, värske soolakurk, tillimajonees ja kreemine koorekaste

17 €

Pardi rinnafilee

Pärlkuskuss, apelsinine porgand ja põldmarja kaste

17 €

Veise antrekoodi steik 300 g

Kartuli mitu tekstuuri, peet, suhkruhernes ja rosmariini-punase veini kaste

21 €

Dessert

Soe šokolaadifondant

Karamelliseeritud valge šokolaad, kirsid ja vaniljejäätis

7 €

Lahtine sidruni-toorjuustukook

Vaarikad, küpsis, sidrunijäätis

6 €

Lõuna-Eesti talude juustud

Mesi koos meie kokkade poolt valmistatud murakamoosiga

7 €

Vegan     Gluteenivaba     Laktoosivaba