Reedel, 10. mail kohvik Novell suletud.
Laupäeval, 11. mail kohvik Novell suletud alates kell 15 (köök suletakse kell 14).
Laupäeval, 11. mail restoran Schloß reserveeritud eraürituseks.
Näitus on külastajatele avatud alates 5. aprillist.
Ajaloolise Schloss Fellini interjööriga harmoneeruvad maalid on inspireeritud Sakala kõrgustiku kuplitest ja nendevahelistest ürgorgudest, avaratest maastikest ning merest.
Tarmo Roosimölder on sündinud 1970. aastal Tallinnas. Ta on õppinud Tallinna Reaalkoolis ja Tartu Ülikoolis geoloogia erialal. Iseõppijast kunstnikuna on Tarmo end erialaselt täiendanud Sally stuudios, Aarhusi sümpoosiumil Taanis ning Tõnis Laanemaa joonistusstuudios. Kunstnik on korraldanud isikunäitusi ja performance’id Eestis ning osalenud grupi- ja isikunäitustel enamuses Euroopa riikides, rahvusvahelistel graafika- ja joonistusnäitustel 12 riigis.
Tunnustatud diplomiga rahvusvaheliselt joonistustriennaalilt ”Manu Propria” (Tallinn, 2009).
Eesti vabagraafikute ühenduse ja Eesti kunstnike liidu liige.
Neljapäeval, 23. mail 19.00
Eksklusiivseks trühvliõhtusöögiks on restorani Schloß chef de cuisine Toomas Lääts kokku pannud maitsemeeli köitva 5-käigulise menüü, kus trühvli omapärane ja hõrk maitse saadab igat rooga, luues tõelise maitsete sümbioosi.
Roogade juurde sobivaid veine tutvustab maailma juhtivaid joogibrände turundava AS Prike sommeljee Hannes Aedla. 18 aastat kogemusi ja arvukalt erinevate veinimaade ning šampanja-, konjaki-, viski- ja õlletootjate külastusi on andnud Hannesele laia silmaringi ja põhjalikud teadmised. Olles tutvunud kohapeal paljude tuntud kaubamärkide tööprotsessiga neile ainuomases atmosfääris, mõistab ta hästi erinevate veinide ning ka teiste jookide olemust ning annab koolitajana põnevaid ja inspireerivaid teadmisi meelsasti edasi kõikidele huvilistele.
Eesti roheline spargel
peterselli velouté, trühvlijuust, röstitud sarapuupähkel, nurmenukk
Gnocchi ja Toscana suvetrühvel
puravikukaste, rohelise sibula õli
Valge spargel ja merikoger
kartulikook, või-sidrunikaste
Lihaveise hanger steik ja must trühvel
karulaugu kappar, piprakaste
Musta trühvli jäätis ja mürklid
hapukoore-moonivaht
Lisainfo ja broneerimine: restoran@schlossfellin.ee või Fientas.
Pühapäeval 12. mail 14.00
Mikk Langeprooni soolokontsert on pühendatud emalikule hoolitsusele ja täidetud hingestatud meloodiate, südamlike austusavalduste ning akordionimuusika ajatu võluga.
Telesaatest “Klassikatähed 2016” tuntuks saanud akordionivirtuoos Mikk Langeproon tunnustab oma kontserdiga erakordseid naisi, kes kujundavad meie elusid armastuse ja õrnusega. Võluval muusikalisel avastusretkel põimib Mikk akordioni südamlikud noodid emaliku pühendumuse lugudega, mis kajastavad ema embuse soojust, ja elavad meloodiad, mis tähistavad perekondlikke sidemeid.
Piletid müügil Piletikeskuses ja Piletilevis ning kontserdipäeval Schloss Fellinis kohapeal.
Pane kiirustamine pausile ja võta sellest aastast kaasa vaid parimad hetked. Pühenda aega oma kallitele ja lähedastele, jagades hetki ja emotsioone ning luues uusi ühiseid traditsioone.
Kohvik Novell alustab oma traditsioonide loomist, tehes algust brunchipühapäevadega.
19. ja 26. mail kell 12-16 pakume kohvikus chef de cuisine Toomas Läätse koostatud hõrku brunchimenüüd.
12. mail kell 12-16 emadepäevabrunch.
Tule ja loome koos uusi traditsioone!
Aasta esimesel veiniõhtusöögil rändame ühte Itaalia tuntuimasse veinipiirkonda Piemontesse Loode-Itaalias.
5-käigulisel õhtusöögil loob maitseelamusi chef de cuisine Toomas Lääts ning maitseküllaseid Itaalia veine tutvustab sommeljee Aivar Peeduli.
Lisainfo ja broneerimine restoran@schlossfellin.ee
Laupäeval, 26. novembril 19.00
Pühapäeval, 27. novembril 16.00
Laupäeval, 3. detsembril 19.00
Pühapäeval, 11. detsembril 19.00
Laupäeval, 17. detsembril 19.00
Piletid müügil Schloss Fellinis kohapeal ja www.fienta.com. “Helisev Salzburg” piletid müügil Piletilevis
Lisainfo: reception@schlossfellin.ee
Meie sõbrad saavad eelisjärjekorras osa hotelli, spaa ja restorani
ahvatlevatest pakkumistest ja kavandatavatest ettevõtmistest.