Tarmo Roosimölder

ÜRGORG

MAALINÄITUS

aprill 2024 – september 2024

 

Näitus on külastajatele avatud alates 5. aprillist.

Ajaloolise Schloss Fellini interjööriga harmoneeruvad maalid on inspireeritud Sakala kõrgustiku kuplitest ja nendevahelistest ürgorgudest, avaratest maastikest ning merest.

Tarmo Roosimölder on sündinud 1970. aastal Tallinnas. Ta on õppinud Tallinna Reaalkoolis ja Tartu Ülikoolis geoloogia erialal. Iseõppijast kunstnikuna on Tarmo end erialaselt täiendanud Sally stuudios, Aarhusi sümpoosiumil Taanis ning Tõnis Laanemaa joonistusstuudios. Kunstnik on korraldanud isikunäitusi ja performance’id Eestis ning osalenud grupi- ja isikunäitustel enamuses Euroopa riikides, rahvusvahelistel graafika- ja joonistusnäitustel 12 riigis.

Tunnustatud diplomiga rahvusvaheliselt joonistustriennaalilt ”Manu Propria” (Tallinn, 2009).

Eesti vabagraafikute ühenduse ja Eesti kunstnike liidu liige.

Neljapäeval 6. juunil 18.00

Terrassihooaja avamine

 

Maitseelamusi pakub chef de cuisine Toomas Läätse kolmekäiguline õhtusöök koos tervitusjoogiga.

Kokteilibaaris segab parimaid kokteile Liviko brändisaadik Anna Beda.

Muusikaga paitab meeli Ines Trio

Tule veeda kaunis suvine õhtupoolik meie õdusal suveterrassil ilusa muusika, hõrkude maitsete ja karastavate kokteilidega.

Hind 99 € / külaline

 

Lisainfo ja broneerimine: restoran@schlossfellin.ee või Fientas.

Õhtusöögil osalejatele 6. juuniks superior-tuba kahele koos hommikusöögi ja spaa kasutusega
erihinnaga 175 €

Neljapäeval, 23. mail 19.00

Spargli- ja trühvli­õhtusöök

 

Eksklusiivseks trühvliõhtusöögiks on restorani Schloß chef de cuisine Toomas Lääts kokku pannud maitsemeeli köitva 5-käigulise menüü, kus trühvli omapärane ja hõrk maitse saadab igat rooga, luues tõelise maitsete sümbioosi.

Roogade juurde sobivaid veine tutvustab maailma juhtivaid joogibrände turundava AS Prike sommeljee Hannes Aedla. 18 aastat kogemusi ja arvukalt erinevate veinimaade ning šampanja-, konjaki-, viski- ja õlletootjate külastusi on andnud Hannesele laia silmaringi ja põhjalikud teadmised. Olles tutvunud kohapeal paljude tuntud kaubamärkide tööprotsessiga neile ainuomases atmosfääris, mõistab ta hästi erinevate veinide ning ka teiste jookide olemust ning annab koolitajana põnevaid ja inspireerivaid teadmisi meelsasti edasi kõikidele huvilistele.

Hind 109 € / külaline

 

Menüü

Tervitusjook

Gérard Bertrand Héritage Crémant de Limoux AOP, Prantsusmaa

1. käik

Eesti roheline spargel
peterselli velouté, trühvlijuust, röstitud sarapuupähkel, nurmenukk
Allram Strassertaler Grüner Veltliner DAC, Austria

2. käik

Gnocchi ja Toscana suvetrühvel
puravikukaste, rohelise sibula õli
Gérard Bertrand Domaine de L’Aigle Chardonnay 2022, Prantsusmaa

3. käik

Valge spargel ja merikoger
kartulikook, või-sidrunikaste
Kloster Eberbach Crescentia Steinberg Riesling Trocken, Saksamaa

4. käik

Lihaveise hanger steik ja must trühvel
karulaugu kappar, piprakaste
Castello di Albola Santa Caterina Chianti Classico DOCG 2017, Itaalia

5. käik

Musta trühvli jäätis ja mürklid
hapukoore-moonivaht
Castello di Albola Vin Santo del Chianti Classico DOC 2009, Itaalia

 

Lisainfo ja broneerimine: restoran@schlossfellin.ee või Fientas.

Õhtusöögil osalejatele 23.05 kahene superior-klassi tuba
erihinnaga 175 €

Brunchipühapäevad

 

Pane kiirustamine pausile ja võta sellest aastast kaasa vaid parimad hetked. Pühenda aega oma kallitele ja lähedastele, jagades hetki ja emotsioone ning luues uusi ühiseid traditsioone.

Kohvik Novell alustab oma traditsioonide loomist, tehes algust brunchipühapäevadega.

19. ja 26. mail kell 12-16 pakume kohvikus chef de cuisine Toomas Läätse koostatud hõrku brunchimenüüd.

 

Tule ja loome koos uusi traditsioone!

Itaalia veiniõhtusöök

Itaalia veiniõhtusöök restoranis Schloß neljapäeval, 26. jaanuaril kell 19.00

Aasta esimesel veiniõhtusöögil rändame ühte Itaalia tuntuimasse veinipiirkonda Piemontesse Loode-Itaalias.

5-käigulisel õhtusöögil loob maitseelamusi chef de cuisine Toomas Lääts ning maitseküllaseid Itaalia veine tutvustab sommeljee Aivar Peeduli.

Menüü

Tervituseks

  • Arancini
  • Marchese Antinori Cuvee Royale Franciacorta

I eelroog

  • Vitello tonnato
  • Ricossa Gavi DOCG

II eelroog

  • Agnolotti ravioolid salvei-võileemes, must trühvel
  • Prunotto Barbera d’Alba DOC 2019

Pearoog

  • Lihaveise sisefilee, punaveini kaste, kartulipüree õrna mädarõikaga, shiitake seened
  • Ricossa Nizza DOCG 2018

Dessert

  • Vaarika tiramisu
  • Acquesi Brachetto d’Acqui Valle delle Rosel

 

Hind 99 € / külaline

 

Lisainfo ja broneerimine restoran@schlossfellin.ee

Laupäeval, 26. novembril 19.00

Johan Randvere & Evelin Samuel-Randvere

Pilet 15/25 €

Pühapäeval, 27. novembril 16.00

Viljandi muusikakooli õpilaste kontsert

Schloss Fellini kuusel advendiküünalde süütamine

Tasuta

Laupäeval, 3. detsembril 19.00

Pille-Rite Rei & Andre Maaker

Brasiilia-hõnguline jõulukontsert

Pilet 15/25 €

Pühapäeval, 11. detsembril 19.00

Arete Kerge, Tiina Kärblane & Mari-Liis Uibo

Klassikaline kontsert

Pilet 15/25 €

Laupäeval, 17. detsembril 19.00

Peeter Kaljumäe & Katrin Lehismets (Corelli Music)

Helisev Salzburg - jõulu eri

Pilet 15/20 €

Piletid müügil Schloss Fellinis kohapeal ja www.fienta.com. “Helisev Salzburg” piletid müügil Piletilevis

Lisainfo: reception@schlossfellin.ee

Liitu Schloss Fellini
sõpraderingiga

Meie sõbrad saavad eelisjärjekorras osa hotelli, spaa ja restorani
ahvatlevatest pakkumistest ja kavandatavatest ettevõtmistest.