Neljapäeval, 23. mail 19.00

Spargli- ja trühvli­õhtusöök

 

Eksklusiivseks trühvliõhtusöögiks on restorani Schloß chef de cuisine Toomas Lääts kokku pannud maitsemeeli köitva 5-käigulise menüü, kus trühvli omapärane ja hõrk maitse saadab igat rooga, luues tõelise maitsete sümbioosi.

Roogade juurde sobivaid veine tutvustab maailma juhtivaid joogibrände turundava AS Prike sommeljee Hannes Aedla. 18 aastat kogemusi ja arvukalt erinevate veinimaade ning šampanja-, konjaki-, viski- ja õlletootjate külastusi on andnud Hannesele laia silmaringi ja põhjalikud teadmised. Olles tutvunud kohapeal paljude tuntud kaubamärkide tööprotsessiga neile ainuomases atmosfääris, mõistab ta hästi erinevate veinide ning ka teiste jookide olemust ning annab koolitajana põnevaid ja inspireerivaid teadmisi meelsasti edasi kõikidele huvilistele.

Hind 109 € / külaline

 

Menüü

Tervitusjook

Gérard Bertrand Héritage Crémant de Limoux AOP, Prantsusmaa

1. käik

Eesti roheline spargel
peterselli velouté, trühvlijuust, röstitud sarapuupähkel, nurmenukk
Allram Strassertaler Grüner Veltliner DAC, Austria

2. käik

Gnocchi ja Toscana suvetrühvel
puravikukaste, rohelise sibula õli
Gérard Bertrand Domaine de L’Aigle Chardonnay 2022, Prantsusmaa

3. käik

Valge spargel ja merikoger
kartulikook, või-sidrunikaste
Kloster Eberbach Crescentia Steinberg Riesling Trocken, Saksamaa

4. käik

Lihaveise hanger steik ja must trühvel
karulaugu kappar, piprakaste
Castello di Albola Santa Caterina Chianti Classico DOCG 2017, Itaalia

5. käik

Musta trühvli jäätis ja mürklid
hapukoore-moonivaht
Castello di Albola Vin Santo del Chianti Classico DOC 2009, Itaalia

 

Lisainfo ja broneerimine: restoran@schlossfellin.ee või Fientas.

Õhtusöögil osalejatele 23.05 kahene superior-klassi tuba
erihinnaga 175 €

Liitu Schloss Fellini
sõpraderingiga

Meie sõbrad saavad eelisjärjekorras osa hotelli, spaa ja restorani
ahvatlevatest pakkumistest ja kavandatavatest ettevõtmistest.