Eesti tippsommeljee Tõnis Kuuskmann on kokku pannud erakordse valiku Laurent-Perrier’ šampanjasid.
Oivalisi maitseelamusi pakuvad restorani Schloß peakokad Taavi Tali ja Kristin Vippul, kes on koostanud spetsiaalselt selleks õhtuks ainult parimast toorainest valmiva erimenüü.
Lisainfo ja broneerimine: restoran@schlossfellin.ee
Alustame õhtut meie majašampanjaga Laurent-Perrier La Cuvée Brut.
Šampanja ja austrid on klassikaline kooslus ja nii tervitamegi meie külalisi kvaliteetse austrite ja šampanja duoga.
Majašampanjat pakume ka esimese eelroa kõrvale, milleks on kammkarp ja soolakurk.
Laurent-Perrier La Cuvée Brut baasveini segu valmib ligi sajast erinevast viinapuuaiast ehk crust pärit marjadest. Erakordselt maitsva šampanja valmistamiseks kasutatakse pressitud mahlast ainult parimat osa.
Langustiin ja haugikaaviar ning Laurent-Perrier Ultra Brut Champagne.
Tegemist on maailma kõige esimese selles stiilis šampanjaga. Väga täidlane ja võimas nii maitselt kui aroomilt, värvuselt peaaegu kristallselge. Tõeline šampanjatootmise tippklass!
Eestimaine hirve sisefilee ja trühvel ning Laurent-Perrier Grand Siecle Prestige Cuvée Brut.
See on lausa erakordne šampanja, mis võitnud mitmeid kordi maailma parima šampanja tiitli. Grand Siecle puhul on valitud kolm erinäolist reserve šampanja aastakäiku ja valmistatud cuvée. Paremaks minna on juba raske!
Passion ja soolakaramell ning Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut.
Meeldivalt puuviljase, peene ja puhta maitsega šampanja, mille järelmaitse on elegantne ja kauakestev. Cuvée Rosé Brut on valmistatud saignée rosé meetodil, mille töötas välja Laurent-Perrier. Sellisel moel on üsna keerukas šampanjat valmistada ja tänapäeval ei kasuta seda just paljud veinimajad. Seega on Laurent-Perrier Cuvée Rosé üsna ainulaadne ning eriline.
Meie sõbrad saavad eelisjärjekorras osa hotelli, spaa ja restorani
ahvatlevatest pakkumistest ja kavandatavatest ettevõtmistest.